Snoeien en vellen van bomen: kies voor veiligheid en grondigheid met Cools Werner

Uw specialist voor het vellen en snoeien van bomen te Putte, Antwerpen & omstreken

Boomverzorging

Tuinaanleg en -onderhoud

Snoeien / vellen van bomen

Vellen en snoeien van bomen 

Niets brengt zoveel leven in uw tuin dan enkele prachtige, majestueuze bomen. Hun imposante aanwezigheid is een meerwaarde voor elke groene buitenruimte.

Maar wat als die charmante bomen plots een gevaar worden voor uw woning – bijvoorbeeld bij overhangende takken, die risico lopen om af te breken bij zware wind? Of wat wanneer een of enkele bomen sporen van ziekte vertonen en langzaamaan tekenen van rotting vertonen?

In dat geval moet u ingrijpen en kiezen voor veiligheid én gezondheid. Cools Werner biedt u een full-service in het vellen en snoeien van bomen in de regio Antwerpen. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Alle machines voor alle grote en hoogtes.
Snoeien en vellen van gevaarlijke bomen op zeer moeilijke bereikbare plaatsen.
Uitfrezen van wortels van zeer grote bomen

Bomen snoeien Antwerpen

Het regelmatig snoeien van uw bomen bevordert de gezondheid ervan. Een grondige snoeibeurt wanneer uw bomen te veel uitgroeien of een vormensnoei in de lenteperiode om zo voluit te kunnen genieten in de zomer, een snoeibeurt is het geknipte onderhoud voor elke boom. Cools Werner verzekert u van een grondige service in het snoeien van bomen in de regio Antwerpen. Met een kennersoog wordt de toestand van uw bomen ingeschat, om vervolgens de juiste aanpak te bepalen.

Vellen bomen Antwerpen

Soms is een boom te oud of te ziek om nog gered te worden. Maar het is ook mogelijk dat u bouwplannen hebt, waardoor er een aantal bomen niet op hun huidige locatie kunnen blijven staan. Wat de situatie ook is, Cools Werner is uw adres voor het veilig, professioneel en betrouwbaar vellen van bomen in de regio Antwerpen.

Hebt u nood aan een expert in het snoeien en vellen van bomen in  Antwerpen (Hove, Putte, Waarloos, Rumst, Duffel, Kontich, Mortsel, Lint, Edegem, Wommelgem, Heist-Op-Den-Berg en Bonheide)?

Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek.